OBS! Vigtig opdatering – kampflyet blev skudt ned, mens den befandt sig i den RUSSISKE flyzone! Den fald ned ved grænsen. Piloter blev blest ud til den Ukrainske territorium. Dog det er stadig Lugansk selvforsvarstyrker der påtager sig ansvaret for nedskydningen af begge flyer der skudt d. 14.05.2014.

Torben Hansen fik nok i dag. Han fik så meget nok, at han har skrevet breve både til Danmarks udenrigsminister og til TV2. Torben Hansen fik NOK efter en TV2’s Nyhedsudsendelse med reportage fra Donetsk. I udsendelsen blev der vist billedet af den halve kvinde, der er blevet dræbt via en flybombardement.

Da jeg selv for længst opgivet at se Danske stats-medier prøver jeg at finde frem hvad er det endelig, der fik Torben ud af stolen?

Z: Hvad fik dig ud af stolen i dag? Danske nyheder?

Torben: Ja … de viste billeder af en halv kvinde

Z: Hvorfra

Torben: Jeg tror det var Donetsk men kan også være Lugansk. Mens de viste disse billeder snakkede de om hvordan den ukrainske kampfly havde bombet byen men flyet var skudt ned med et missil affyret fra Rusland..
Igen skulle Rusland have skylden, men at man myrdede civile med kamp fly blev bare forbigået, det blev for meget for mig.

Jeg fandt hurtig ud af at foreligger er INGEN dokumentation for påstanden om, at flyet er ramt fra russisk territorium, så det er ikke et faktum men et gætværk.

Z: Altså, de omtalte civile drab, uden at fordømme dem? Var det din opfattelse?
Torben: De nævnte bare de civile drab for at komme til kernen i historien – nemlig at flyet var skudt ned med et misil affyret fra russisk jord (som faktisk er en udokumenteret påstand) Der var ikke nogen fordømning… snarere ligegyldighed

Z: Sagte de noget om, at kampflyet har foretagen beskydning af civile?

Torben: Jo, men kun for at komme til nedskydningen og fingerpegningen af Rusland.

Tror det der virkelig fik mig op var ligegyldigheden over at her lå en halv kvinde der bare nævnet, som ligegyldig detalje.

Z: OK, de viste den halve kvinde, og beskylder Rusland for at have skudt ned flyet, der har forårsaget dette?

Torben: Ja

Jamen, så kunne jeg sandelig godt forstå, at følgende breve blev sendt afsted samme aften:

Til TV2 – redaktionen:

“TIl TV2

Jeg skriver til jer ang. Jeres Ukraine indslag i nyhederne og undskyld mit sprog på forhånd men……. HVAD FANDEN HAR I GANG I??

NU har jeg hørt på jeres pladder i måneder og alt drejer sig om russiske separatister men intet om hvad Ukrainsk (regering) slår ihjel.

På nyhederne i viser billeder af en halv kvinde som åbenbart er dræbt ved et Ukrainske militær fly angreb (nul advarsel om billederne der kommer nu) , men jeres vinkel er at flyet der angreb er skudt ned med et missil fra Rusland.

man skulle tro at i har lagt jeres Journalist huer på hylden, siden hvornår er det ok at et land bruger militæret til at angribe civil befolkningen i en by….MED FLY. jeg husker tydeligt jeres fine dækning af Syrien og Libyen hvor i havde travlt med at fordømme regeringer og ledere der bombede civilbefolkningen, fluks sendte man kamp fly ind fordi USA og EU havde noget at vinde.

situationen er den samme men her er det bare den vestlige verden der bakker op og så er alt ok….

i skulle skamme jer.

Mvh
Torben Hansen”

Ligeledes blev det sendt ret oprørt besked til Danmarks udenrigsminister Martin Lidegaard:

“Kære Martin Lidegaard

Beklager at forstyrre din ellers travle hverdag, men jeg har som dansk statsborger fået nok af jeres manglende moral eller dobbeltmoral.

Det drejer sig om sagen med Ukraine, hvor at i intet foretager jer, andet end at “brown nose” overfor USA

Jeg vil gerne vide hvorfor vi som dansk stat ikke fordømmer brugen af militær magt overfor civil befolkningen i Ukraine, jeg mener at huske at da dette forgik i SYRIEN og i Libyen var vi hurtige til at fordømme og endda bakke op med en militær aktion. ?

Er vi så meget i lommen på USA og andre at vi bare vender det blinde øje til regeringens nedslagtning af civile der bliver bombet af militær fly bare fordi at der er nogen der ikke vil være en del at EU/Ukraine. ?

Mvh
Torben Hansen”

Jeg er lidt spændt på hvorvidt Torben Hansen vil få noget som helst for for svar på disse breve….