Nu skrives det rigtig meget om de såkaldte “panama papirer”, selv om det er kun få af dem er offentliggjort og deres ægthed eller troværdighed er ikke undersøgt eller fastslået endnu. Netop derfor det er vigtig at forholde sig kritisk og koldblodig til alle de skandaler, de påstår at de vil skabe. At stille de relevante spørgsmål i forbindelse med helle denne sag. Her er en af kommentarer, som vi synes er interessant og vigtig at forholde sig til.

Her kan vi se hvem har finansierer den offshore skandale.

Her kan vi se hvem har finansierer den offshore skandale.

Af RandX

Er det et tilfælde, at de to eneste vestlige anglo-politikere på den indtil videre offentliggjorte navneliste omkring skatteunddragelse er David Cameron der formasteligt har givet briterne muligheden for at melde sig ud af EU i Juni og Sigmundur Gunnlaugsson der lige nu står i spidsen for det islandske frontalangreb på hele pengesystemets indretning og at den organisation af “uafhængige journalister” der nøje har udvalgt navnene på det indtil videre offentligtgjorte har den selverklærede verdensregeringstilhænger og stærkt centralbank forbundne fabianer-socialist og terrorsponsor George Soros som financiel hovedbagmand?

Både de kontinentale unionskonstruktioner med henblik på senere endelig konsolidering op i FN og pengesystemets nuværende “uafhængige” indretning er absolutte forudstætninger for realiseringen af den oligarkisk kontrollerede verdensregering som både George Soros og hans ligeså krigskriminelle buddy og ligeledes fabianer-socialist David Rockefeller selverklæret er glødende tilhængere af. Hvor meget i skat tror folk selv at George Soros betaler?

Dette er et klassisk social engineering “PR-attack” hvor man bruger lilleborgerens smålighed som et våben imod både egne modstandere og sværmen selv på vej imod et kollektivistisk despotisk verdensregime der ikke tåler nogensomhelst opposition til sig selv og islændingene ser desværre ud til at have købt manipulationen.

Se lige hvem der bl.a står bag “International Consortium of Investigative Journalists” som hovedsponsorer:

Ford Foundation
Carnegie Endowment
Rockefeller Family Fund
W K Kellogg Foundation
Open Society Foundation (Soros)

Carnegie, Rockefeller, Ford og Soros er hardcore fabiansk, det er sikkert og vidst. Der er altså skatteundtagede gigantkræfter bag ICIJ der selv unddrager for milliarder! You couldn’t make it up!

Denne om fondene bag ICIJ er et absolut must watch:

Vi har fat i 110% verdensregerings- og centralbanker slæng, så mine alarmklokker bimler lige nu løs på tinnitus niveau.