Af Liberty.Grosen.com

Irak er et land der er ved at bryde sammen i kaos, men ikke for de årsager som du bliver fortalt af politikere og mainstream media. I juni 2014 så verden chokeret hvordan islamiske millitante grupper, der opererer under navnet The Islamic State of Iraq and Syria (ISIS), overtog kontrollen med Mosul, Baiji og Tikrit i Irak og begyndte en fremmarch imod Bagdad. Fallujah har været under deres kontrol siden januar 2014.

Bemærk at de også er kendt som The Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL)

Irakisk millitær og politi ydede kun begrænset modstand til trods for at de var langt i overtal i forhold til de islamiske millitante grupper. De fleste fra Iraks millitær og politi flygtede fra deres post og efterlod deres uniform og våben – de der ikke gjorde blev slået ihjel.

ISIS, hvis erklærede mål er at slette grænsen imellem Syrien og Irak, at etablere en islamisk kalifat, der omfatter begge lande, og at indføre Sharialov, har allerede kontrol over store områder og for øjeblikket udvider de hurtigt til nye områder.

Hvordan kunne det ske?

Læs hele artiklen “Iraks fald – Hvad du ikke bliver fortalt” eller lyt til en oversættelse af en artikel på SCGNews.com med titlen ‘‘.
Til denne artikel hører også en: ‘YouTube video: The fall of Iraq – What you are not being told

Kilde:
http://liberty.grosen.com/iraks-fald-hvad-du-ikke-bliver-fortalt.html